Stuur ons een bericht. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

Reactie plaatsen

Reacties

Rian
18 dagen geleden

Het is heel prettig om naar Luna te gaan. Ze is heel kundig en via haar technieken vanuit de Chinese geneeskunde benaderd ze klachten, pijnen of belemmeringen van je lijf.

Het is bijzondere te ervaren dat Luna na haar observatie (niet bekende)klachten kan duiden en balans brengt in het lichaam.
Tijdens de behandeling neemt ze je mee wat haar opvalt en wat ze aan het doen is.

Als je op zoek bent, twijfel niet en geef jezelf een kans om op een andere manier iemand te laten kijken naar je klachten. Luna zal met je meedenken en vanuit haar zienswijze en (geneeskunde) kunde je behandelen.

Theo
3 maanden geleden

Lina is een vriendelijke maar vooral zeer kundige acupuncturist en is zelfs in staat om de “pols te lezen” om daarmee de diagnose te stellen.

Door haar Chinese achtergrond beheerst ze deze erg moeilijke techniek welke in Nederland nog niet wijdverbreid is. Het is wonderlijk hoe ze de oorzaak en pijnpunten weet te vinden!

Meer dan dertig jaar lang heb ik met klachten te kampen gehad waar de reguliere medici geen antwoord op hadden. Ik moest er maar mee leren leven en was dan ook dikwijls genoodzaakt om pijnstillers te slikken.

Nu, na zeven behandelingen geheel vrij van klachten! Ik consulteer haar nu zo’n één keer per maand om klachten te voorkomen, noem het “ onderhoud”, en mijn kwaliteit van leven heeft een enorme positieve impuls gekregen!

De behandelingen zijn zo goed als pijnloos en worden grotendeels door mijn zorgverzekering vergoed. Er restte mij slechts een bescheiden eigen bijdrage. Daarbij te vermelden dat het eigen risico van € 385,- niet wordt aangesproken!

Kortweg: Lina is een erg betrokken, kundige en vriendelijke TOP acupuncturist en werkelijke een aanrader!!

Wel vroegtijdig een afspraak maken want ze heeft het erg druk.

Tessa
4 maanden geleden

Ik ben erg tevreden met de behandelingen bij Lina. Alle aandacht en tijd neemt Lina voor mij om klachten aan te horen en te behandelen.