Stuur ons een bericht. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

Reactie plaatsen

Reacties

Jolien
een maand geleden

Lina heeft mij geholpen tijdens mijn zwangerschap en daarvoor. Heel fijne behandelingen! Ze is erg kundig en na elke behandeling merk je een positief verschil.

Petra
een maand geleden

Ik kom voor Long Covid klachten bij Lina. Klachten zijn sterk verminderd. Ze bekijkt je gezondheid breder. Deskundige en goede behandeling. Blij met de goede vooruitgang

Marlies
2 maanden geleden

Lina is een zeer kundige en ervaring acupuncturiste. Niet alleen voor de klacht waarvoor je komt, ze weet ook andere problemen op te sporen en aan te pakken. Ik ben blij dat ik har gevonden heb!

Masselink
2 maanden geleden

Ik ben erg tevreden met de behandelingen bij Lina.
Mijn hoge bloeddruk en een paar kleine pijntjes zijn aangepakt, ze neemt (ruim) tijd voor de klachten om deze te behandelen.

Kubra
3 maanden geleden

Ik kom voor hooikoorts bij Lina. Wauw na de eerste keer al een verlichting van 90 %. Heel fijn van Lina is dat ze niet met een probleem bezig is, maar als ze iets anders merkt hier ook mee aan de slag gaat. Echt een aanrader. Dankjewel Lina!

Jan
3 maanden geleden

Ik wil mijn waardering uitspreken over de behandeling door Lina, ze is zeer kundig en ervaren. Bovendien erg klantvriendelijk , omdat er vooraf een goede uitleg en tijdens de behandeling In het intake gesprek worden alle klachten doorgenomen, zodat je meteen weet of er verbetering mogelijk is. Ik heb er veel baat bij gehad.

John
3 maanden geleden

Zeer deskundige behandeling gehad, pijn in de onderrug met uitstraling naar het been na 6 behandelingen verdwenen.

Jules van Berlo
3 maanden geleden

De na-effecten van Gordelroos zijn prima verholpen. Lina behandelt op een zeer prettige wijze. Het geeft elke keer weer een verrassend effect.

Maarten
4 maanden geleden

Mocht je vaak vage pijntjes hebben of je al lange tijd niet prettig voelen en in de reguliere zorg niet gehoord of verder komen dan kan ik Lina zeker aanbevelen. Mijn eerst ervaring bij Lina was echt super goed. Ben nu al langere tijd bij haar in behandeling met fijne goede ervaringen en voel me eindelijk weer zo als het moet zijn. Bedankt 🙏 😁