Stuur ons een bericht. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

Reactie plaatsen

Reacties

Maarten
14 dagen geleden

Mocht je vaak vage pijntjes hebben of je al lange tijd niet prettig voelen en in de reguliere zorg niet gehoord of verder komen dan kan ik Lina zeker aanbevelen. Mijn eerst ervaring bij Lina was echt super goed. Ben nu al langere tijd bij haar in behandeling met fijne goede ervaringen en voel me eindelijk weer zo als het moet zijn. Bedankt 🙏 😁

Ellen
14 dagen geleden

Ik heb een paar behandelingen gehad bij Lina. Ze heeft mij heel goed geholpen. Lina verstaat haar vak goed !

Marie-Louise Vreman
2 maanden geleden

Ik ben vanaf september in behandeling bij Lina, en voel me erg prettig bij haar behandelingen. Raad haar aan ze is erg kundig.

Mary
3 maanden geleden

Kom al lange tijd bij Lina en ben super tevreden over haar behandelingen.
Nu ga ik om de zes weken en noem dat onderhoud. Daarna ga ik weer helemaal ZEN naar huis

Fenny
3 maanden geleden

Ik ben zeer te vrede over de behandelingen van Lina, ze verstaat haar vak en zoekt naar de oorzaak waar het vandaan komt, terwijl je voor wat anders kwam maar ze komt erachter en probeert het te verhelpen! Een klein minpuntje ze behandelt twee patiënten tegelijk.

B.Becks
5 maanden geleden

Lina is een heel kundige maar ook prettige behandelaar, ik heb er veel baat bij gehad.

Rob Geerts
8 maanden geleden

Ben door zwaar werk in de bouw met veel klachten komen te zitten, Heb al jaren verschillende therapieen gehad, maar naar verloop van tijd komen klachten weer terug. Door een toevallig gesprek op acupuntuur gekomen en het opgezocht en afspraak gemaakt. Wat mij dan het meeste opvalt dat ik op andere plekken behandeld word dan op de pijnplekken zoals bij chiropraktijk of fysyo. Na eerste behandeling kwam ze uit op klachten waar ik niet voor kwam en ook niks over gezegt had omdat me bij specialisten was gezegt dat ik ermee moest leren leven. Nu na meerdere behandelingen voel ik me herboren en doe dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden, zo Lina Zhoe zegt behandeld ze niet de kwaal maar zoekt ze de veroorzaker, geweldig hoe het tot nu toe gaat.

Theo Brul
9 maanden geleden

Ad.B

Beste lezer, wat hier geschreven staat door de verschillende mensen is werkelijk zo!

Ulft is gezegend met zo’n bijzonder fijne behandelaar en heeft ongekende kwaliteiten in haar vakgebied.

Uit ervaring durf ik te zeggen:
de beste acupuncturist van de gehele Achterhoek en Liemers erbij!

Acupunctuur is een natuurlijke manier van genezen. Zonder enige bijwerking echter het werkt soms langzamer dan de chemische pillen van de regulier geneeskunde. Medicijnen die niet genezen maar de symptomen van de aandoening onderdrukken en daarbij dikwijls negatieve bijwerkingen hebben.

Regelmatig ( als haar agenda het toelaat) ben ik meer dan twee uur bij haar in behandeling als de balans in haar visie nog onvoldoende is . Echter hoef ik bij nooit meer te betalen dan een consult van een uur. Lina Zhou is werkelijk een mensen mens en ik ben haar heel erg dankbaar!

Het is na acht behandeling net als of ik weer herboren ben. Heb 27 jaar lopen tobben met mijn gezondheid maar mijn kwaliteit van leven is weer helemaal terug!

Lina, dank je wel !

Erik
10 maanden geleden

Met pijn in mijn onderrug, wat normaal lopen bemoeielijk en krampen en spasmen in de benen s'nachts, waardoor ik slecht sliep,
hebben diverse behandelingen mij niet geholpen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Chinese gezondheidspraktijk in het klooster in Ulft bij
Lina Zhou voor een traditionele chinese acupunctuur behandeling. Het is ongelovig maar waar, dat ik na 5 behandelingen weer goed kon lopen en bewegen en ook geen krampen, spasmen meer had en weer heerlijk kon slapen. De traditionele chinese Acupunctuur, is bij Lina Zhou in goede handen. Beveel ik iedereen aan met klachten.

Rian
een jaar geleden

Het is heel prettig om naar Luna te gaan. Ze is heel kundig en via haar technieken vanuit de Chinese geneeskunde benaderd ze klachten, pijnen of belemmeringen van je lijf.

Het is bijzondere te ervaren dat Luna na haar observatie (niet bekende)klachten kan duiden en balans brengt in het lichaam.
Tijdens de behandeling neemt ze je mee wat haar opvalt en wat ze aan het doen is.

Als je op zoek bent, twijfel niet en geef jezelf een kans om op een andere manier iemand te laten kijken naar je klachten. Luna zal met je meedenken en vanuit haar zienswijze en (geneeskunde) kunde je behandelen.